tirsdag den 27. marts 2012

Kære brevkasse

Hus og have eller kanal og kaffebar? Hvor bliver man lykkeligst i længden?
Hilsen boligtvivleren

(Ja vi har været omkring emnet tidligere, og nej vi er åbenbart ikke blevet klogere af at lade tiden gå, og jo man kunne da godt forestille sig, at grunden til at vi ikke kan beslutte noget er, at vi faktisk er glade hvor vi er, og hvis det er sådan det er fat, så kunne vi lukke sagen, droppe spekulationerne og blive på havnen. Men ind imellem kan man bare godt ha os mistænkt for at lide ret meget af vi-ved-hvad-vi-har-og-ikke-hvad-vi-får-syndrom... Og kan man godt lade sådanne bevæggrunde afgøre boligtilstanden i en børnefamilie?)

søndag den 25. marts 2012

Forår i haven

Måske kan man ikke se det på mig, men jeg gør mig faktisk forskellige kloge overvejelser imens jeg sidder i solen og lader neglelakken tørre....



onsdag den 21. marts 2012

Amalius. Really?

Ja jeg er hjemme fra Sakskøbing igen. Og her til aften har jeg været sammen med en pragtfuld og utroligt højgravid veninde. Til Moule Frites og snak.
Vi nåede lige at presse en aftale ind på kanten af hendes hjemmefødsel, og fik vendt emner som arbejdsliv, alder og forfald, boligsituationer, hjemmefronte, feriedrømme, skolestart og børnenavne. Blandt andet. Og de, det vordende forældrepar, har apropro nogle meget fine bud på navne i posen. Men andre ikk, de er fisme særlige når det kommer til navnevalg.....



søndag den 11. marts 2012

Velkommen til udkantsdanmark

For cirka et og et halvt år siden ønskede jeg mig forandring. I mit arbejdsliv især. Og så blev jeg opsagt. (Ja og senere genansat, men det er en anden historie - om at ende fuldstændig samme sted som man kom fra)
Senest ønskede jeg mig lidt alenetid. Og her er jeg så. Helt alene på hotel. Ikke kun uden selskab, men også helt uden andre gæster. Og jeg har netop spist en 5-retters menu (lækker må jeg tilføje!) som eneste gæst i restauranten. De andre to var tjeneren og kokken.
Sært siger jeg bare.



Og det er derfor jeg aldrig bliver forfatter

Jeg tænker altid at hvis bare jeg havde tid og ro, så kunne jeg måske få skrevet noget.
Men når jeg så har tid og ro, så bruger jeg den istedet på at se på himlens farve og lytte efter forårstegn.



lørdag den 10. marts 2012

Hotel Saxkjøbing

Ved i hvad? Jeg var faktisk gået hen og blevet lidt nervøs for det der alene-på-weekend-koncept jeg havde arrangeret. Men nu er jeg her. Og den indledende chokoladekage var så afvæbnende, og Sakskøbing så nuttet, at alt nervøsitet er lagt på hylden. I stedet har jeg iført mig rendyrket afslapning og nydning ad libitum!



onsdag den 7. marts 2012

Kvinden der gik ind i døre

Jeg har blå mærker. Fordi jeg går ind i ting. For Real!
Det er nemlig blevet min tur til at tage del i nattetjansen igen. Efter at jeg var hende med brysterne det første år. Og så automatisk fik fredet min nattesøvn derefter.
Pigebarnet har bare endnu ikke lært at sove uden sin mor. Det kommer åbenbart ikke af sig selv. Og nu har manden opgivet - efter at hun nu i næsten toethalvt år har kaldt på sin mor.
Så nu er jeg den igen. Og jeg kan ikke bevæge mig i mørket uden at støde ind i det halve af lejligheden.
Jeg ligner en der går ind i døre. Fordi jeg gør det.



tirsdag den 6. marts 2012

Virkelighedsflugt

Ej men den måde nogle eftermiddage bare går på. Med computerspil og madlavning og tjekken internet i et væk. Fordi man er træt. Og ugidelig. Og pludselig skal de i seng, de små, og ingenting fik man ud af sin tid sammen. Den gik bare.
Ej men sådan en tosset dag, er der vel ikke andet at gøre end at sætte et kostumedrama på dvd'en og lade sig suge bort i kjoler, jalousi og forsmåede følelser.



søndag den 4. marts 2012

Alene

Jeg elsker min lille familie. Jeg ville nok ikke kunne leve uden.
Jeg elsker også at være lidt alene. Og det er der alligevel ikke meget af i den her hverdagsboble af hente-bringe-putte-sove rutine.
Men nu er der bestilt hotelophold til mig. Helt alene skal jeg afsted.
Det er overraskende svært at prioritere sig selv når formålet er at være lidt væk fra dem man elsker, men jeg glæder mig til hvide hotellagner, tykke bøger, gåture og dejlig mad. Og tid i mit eget selskab.