fredag den 10. februar 2012

Dårlig samvittighed

Man kan ha dårlig samvittighed over at sende temmelig snottet barn i børnehave. Men man gør det alligevel, fordi man ellers ville ha dårlig samvittighed over ikke at passe sit arbejde. Man kan i øvrigt også ha dårlig samvittighed over, at man ikke holder ferie med sit barn. Men man gør det ikke fordi, at det kan man sgu næsten ikke være bekendt overfor sit arbejde. Og også lidt fordi man faktisk ikke rigtigt orker at holde ferie alene med barn. Man ved jo nok hvem der bliver stewardessen på sådan en ferie.
Men så, på en fredag, tænker man at, nu holder vi sgu lige en snotdag hjemme. Og klarer det meste af den dårlige samvittighed. På nær den overfor det der arbejde.
Og så kommer snotungen i tanke om, at der jo både er fødselsdag og afslutningsfest i børnehaven idag. Så snotdag kan faktisk ikke komme på tale. Hun må ha sin bedste dansekjole på og afsted i en fart.
Så nu sidder man så her uden det snottede barn og arbejder en lille smule hjemmefra. For hvis man istedet tog sig en slapper og fik ordnet noget af shitttet, så ville man nok få dårlig samvittighed. For dårlig samvittighed kan man altid ha.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar